NousiainenFALKINKOSKI
Valpperintie 561, Nousiainen

Nousiaisten Falkin koski kuohuu uimarannan vieressä. Uimarannalla pääset laiturille ja hyppimään uudesta hyppytornista ja lopuksi lämmittelemään saunaan. Eväät voit nauttia pöydän ja grillin ääressä.


FATIOJAN KIVISILTA
Kaitaraistentie 190, Nousiainen


Fatiojan kivisilta on osa historiallista Suurta Postitietä, joka kulkee Turusta Tukholmaan. Kivisillan kupeessa voit vaikkapa pykätä paikalle piknikin ja nauttia maisemista. Sillan yli kulkee Kaitaraistentie, jonka varrelle voit jättää auton. Huomaathan, että sillan vieressä ei ole parkkipaikkaa.


HIRVIJOKILAAKSO
Kirkkotie 110, Nousiainen


Hirvijokilaaksossa Nousiaisten keskiaikaisen kivikirkon kupeessa avautuu avara laakso, jonka keskellä kiemurtelee Hirvijoki. Kesällä maisemanhoidosta vastaavat lampaat.


KOKKOVUORI
Mietoistentie 360, Nousiainen


Nousiaisten Kokkovuorelle pääset kulkemaan merkittyä luontopolkua pitkin. Polku kulkee metsän läpi ja sen varrella on infotauluja alueen eläimistöstä ja kasvistosta. Kokkovuoren laelta näet Naantaliin asti. Koko luontopolun pituus on 7 km. Reitti kulkee yksityistiellä, jonka varrelle et voi pysäköidä. Auton voi jättää esimerkiksi Paijulan koulun parkkipaikalle Mietoistentie 360, 21270 Nousiainen.


KORSVUOREN LUOLA
Isoniityntie, Nousiainen


Korsvuoren luola Nousiaisissa on helppo retkikohde ilman pitkää patikointia. Se sopii myös perheen pienimmille, ja tässä luolakokonaisuudessa mielikuvitus pääseekin valloilleen. Huomaathan, että luola sijaitsee tien vieressä eikä siinä ole erikseen parkkipaikkaa, joten pysäköithän niin, ettet ole pienen hiekkatien tukkeena. Muistathan myös, että tulenteko ei kuulu jokamiehenoikeuksiin. Luola löytyy Isoniityntien varrelta Nousiaisista. ETRS-TM35FIN -tasokoordinaatit: N 6732597 E 232930


NOUSIAISTEN KOTISEUTUMUSEO
Topoistentie 9, 21270 Nousiainen


Museo on avoinna 5.7-30.8.2020 sunnuntaisin 12.00-15.00. Tänä vuonna alueella ei ole kesänäyttelyä eikä kahvitarjoilua.
Ryhmävierailukyselyt Juha Saarinen 040 551 6045.

www.nousiaistenkotiseutuyhdistys.fi


NOUSIAISTEN KIRJASTON GALLERIA
Moisiontie 17, 21270 Nousiainen


Kirjaston yhteydessä toimii suosittu galleria, jossa pidetään näyttelyitä ympäri vuoden. Näyttelyvaraukset ja tiedustelut kulttuuritoimeen.

Lisätiedot